Tänään oli ensimmäistä kertaa kasattu studiovarusteet olohuoneeseen. Autotalliin pentuja ei tahdottu viedä valokuvauksen takia, joten varusteet tulivat pentujen luo.

Pentupakettien sisältö alkaa hahmottumaan: Kelpo Kepolta löytyi jokaisen pantaan sointuvat pentudamit ja vislat. Myös matkaeväät on saapuneet. 🙂

Pannaton poika ja damit

Pannaton poika ja damit

Ruskea poika, ruuan äärellä.

Ruskea poika, ruuan äärellä.

Ensimmäistä kertaa otettiin myös emo-pentu kuvat. Luna pysyi rauhallisena kuvauksen ajan. Ruskealla pojalla oli hieman keskittymiskyvyssä vaikeuksia, kun kauhea himo oli päästä maitobaariin. Pentujen kuvaaminen on kyllä vaikeinta mitä olen yrittänyt. Liikkeet on aina täysin ennalta-arvaamattomia ja mallit väsähtävät todella nopeasti. 🙂 Kuvaussessiot ollaan aina pidetty lyhyinä ja vaihdettu pentua hyvin tiuhaan. Samalla pentu saa totutusta yksinoloon ja ihmisen käsittelyyn. Eli treenin kannalta menee kuvailukin.

_mg_3940

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation