Välillä on hetkiä jolloin kaipaisi paria lisätuntia vuorokauteen. Paljon on puuhaa pienten kanssa ja syksyllä muutkin talvea alustavat projektit painavat päälle. No ei se mitään, jokainen hetki pikkulauman kanssa on ikimuistoinen ja niiden antamalla voimalla jaksaa taipua uskomattomiin suorituksiin. 🙂 Tänään taas ulkoiltiin ja tuunattiin eteisen lattialle muovimatot, jolloin pentujen reviiri kasvoi kahden huoneen mittaiseksi. Myös seuramiehinä ja tyttöinä saatiin toimia, ihmiskontaktit ja rapsuttelut tekevät pennuille hyvää.

_MG_3024

Ruskea tomerana.

_MG_3041

Kylvetään ilta-auringossa.

_MG_3063

Luiskan kiipeäminen vähän jännittää.

_MG_2898

Vielä pari ulkoilukertaa kerätään rohkeutta ja sitten aitaukseen ilmestyy siipi. 🙂 Jokainen pentu pääsee vuorollaan tutustumaan riistan tuoksuun.

Taas kävi niin, että päivän kuva venähti seuraavan päivän puolelle. Illat on hektistä aikaa. Onnentoivotukset on siis vähän myöhässä.

1.9.2015 syntyi Ninjatähden Black-pentue. Tänään nuoret koirat onkin jo ainankin lähes aikuisia. Onnittelut kaikille Blackkilaisille! Kuvassa poseeraa meidän omat Blackit: Ninjatähden Black Smoke ”Rudi” ja Ninjatähden Black Samurai ”Popi”.

_MG_2979

_MG_2962

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation