Kaikilla pennuilla on tiedossa omat ihanat, ja hyvät kodit! Mielenkiinnolla, ja vähän haikeanakin jäämme seuraamaan, mitä tulevaisuus näille pikkuriiviöille tuo tullessaan… Parhaamme on täällä päässä koitettu tehdä, ja vain parasta toivotaan pentujen tulevaisuuteen! Sunnuntaina ne alkaa pikkumurut taas lennellä pikkuhiljaa pesästään.

Sitä ennen on kuitenkin vielä edessä eläinlääkäri käynti johon valmistautuminen aloitettiin tänään. Eli vuorossa oli pieni autoilukierros ympäri Taipalsaarta. Pennut laitettiin kahteen kevythäkkiin ja lähdettiin vaan ajelemaan mutkateitä. Näin pienet sai vähän tuntumaa autossa oloon. Tämä varmasti auttaa myös pitkämatkalaisten kotimatkaan.

Useat pennut kävivät huilailemaan alkujännityksen jälkeen rentoina. Olipa matkassa myös muutama ketkä jaksoivat pitää pentumaista elämää koko 20 kilometrin reissun ajan. Tästä se autoilu-ura alkaa. Osalla oli pientä matkapahoinvointia ja häkit menikin pesuun matkan jälkeen. 🙂

_mg_4895

_mg_4904

_mg_4907

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation