Ninjatähden Hedge-pentue s. 31.7.2016

Hedge-kuvagalleriaan:

Yhdistelmän sukutaulu:

pentuesukutaulu

Luna on kiltti, mutta melkoisen vilkas flattinarttu, joka omaa hyvän työskentelyinnon. Kotona Luna osaa rauhoittua, mutta työskennellessä sen into ajaa joskus ”järjen” edelle… Se on aina valmiina tekemään ja toimimaan. Urosta ei vilkkaalle tytölle ollut helppo miettiä, mutta loppujen lopuksi valinta oli aika selvä, sillä Urhon tunnen ja tiedän kohtalaisen hyvin, ja olen nähnyt sen monesti työskentelemässä, ja tiedän sen superleppoisan luonteen. Minun ei siis tarvinnut valita urosta vain tekstien, tulosten ja kuvien perusteella, vaan oikeasti käytän urosta, jonka hyvin tunnen, ja sen koin äärimmäisen arvokkaaksi tätä yhdistelmää suunnitellessa!

LUNA tietokannassa

Luna treenailemassa

Luna treenailemassa

Urho on siis kotioloissa rauhallinen, pehmeä ja äärimmäisen helppo uros, joka tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Sillä on  metsästyskokeista NOMEB ALO3 tulos, sekä myös WT-kokeista ALO3. Urho on kuitenkin ehdottomasti parhaimmilaan metsästyksessä, jossa sitä käytetään aktiivisesti joka syksy. Se on rauhallinen ja hiljainen passissa, mutta noutotilanteessa ei sisu lopu. Urho on Hollannin tuonti, ja sillä on sukutaulussaan mielenkiintoisia koiria, joka on sekin pelkkää plussaa…

Urho tietokannassa

Urho treenailemassa Kuva Tiina Sudensalmi

Urho treenailemassa
Kuva Tiina Sudensalmi

Mielestäni Urho ja Luna täydentävät toisiaan hyvin, niin luonteen kuin ulkomuodon perusteella. Molemmat ovat perusterveitä koiria, ilman erityisiä ongelmia.

Luna ja lokki

Luna ja lokki

Urho ja saaliit

Urho ja saaliit

Ninjatähden Over The Hedge
Ninjatähden Under The Hedge ”Hymy”
Ninjatähden Through The Hedge
Ninjatähden Round The Hedge
Ninjatähden Barbed Wire Hedge
Ninjatähden Hedge Or Fence
Ninjatähden Hedgerow
Ninjatähden Hedgehog
Ninjatähden Hawthorn Hedge
Ninjatähden High Hedge
Ninjatähden Hedge Knight