Ninjatähden Happiness-pentue s. 14.10.2018

Pitkän harkinnan ja miettimisen jälkeen on ilo ilmoittaa, että nyt on taas aika pienten tassujen… <3

Saimme iloisia uutisia ultrasta 14.9. Saaga on vahvasti tiineenä. Pennut syntyvät viikolla 42 ja pentujen luovutus ajoittuu näin ollen joulukuulle viikoille 49-50. Yhdistelmältä odotan miellyttämisenhaluisia, hyvällä työmotivaatiolla varustettuja pentuja, niin käyttöön kuin näyttöön. Etsinnässä on siis harrastavia, aktiivisia koteja.

Pentue täyttää Suomen Sileäkarvaiset noutajat ry:n jalostustyöohjeen. Liitän pennut yhdistykseen jäseniksi, pennut mikrosirutetaan, ja eläinlääkäri tarkastaa ne ennen luovutusta. Lisäksi mukaan lähtee kattava pentupaketti.

Kerron mielelläni pentueesta sekä vanhemmista lisää, ota ihmeessä yhteyttä!

Pentueen sukutaulua pääset kurkkaamaan täältä:
pentueen sukutaulu

Me olemme täällä kyllä iloisia ja odottavaisia tämän pentueen suhteen. Mitä enemmän tätä urosta näin, ja siihen tutustuin, sitä sopivammaksi se kaikinpuolin Saagalle osottautui. Sekä luonteet, että ulkonäköasiat ja rakenne sopivat mielestäni oikein mainiosti yhteen. Saagalle pennut ovat ensimmäiset, Wimmellä on jälkeläisiä Ruotsissa.Saaga ei ole itselläni kotona, vaan olen saanut siihen jalostusoikeuden. Saaga asuu kuitenkin ihan lähellä, ja se on ollut meillä tosi paljon hoidossa ja treeneissä, ja se on matkustellut mukanani ongelmitta kaikilla näyttelyreissuilla. Saaga tulee meille aina kuin toiseen kotiinsa. Mikäpä sen mukavampaa, koska pentuaika meillä kestää kuitenkin useamman viikon.

Molempia vanhempia käytetään käytännön metsällä. Wimme käy harvemmin, mutta sillä ei ole ikinä ollut mitään ongelmia minkään riistan kanssa. Wimme on myös jäljestänyt haavoittuneen hirven onnistuneesti.  Lisäksi sillä on todella vahva kantamisvietti. Flattimäisellä iloisuudella sillä on yleensä aina joku tavara suussa.Saaga käy metsällä joka syksy. Kausi alkaa kyyhkyjahdilla, ja lisäksi siihen tulevat sitten sorsat ja hanhet. Se on sitkeä, ja periksi se ei metsällä anna, ennenkuin saalis on tallessa. Saaga kävi myös vähän huumorilla, lähes treenaamatta peruutuspaikalla jäljestyskokeissa, jäljestäen kuitenkin tuloksen.. 😉

Saagan kuvia sen omilta sivuilta.