Pakkasta – loskaa – pakkasta – loskaa, tällaista on ollut viimeviikot. Lauman kanssa ollaan käyty aktiivisesti kelkkailemassa, kun vielä kelit suosii. Varmaan ei enää montaa viikkoa mene, kun vesi nousee jäälle ja kelkkailuharrastus jää kesätauolle. Onneksi tallista löytyy Kickbike, täällä odotellaankin jo innolla metsäautoteiden sulamista. Siihen saattaa vielä kuukausi – pari vierähtää. 🙂

Milla muikeana aamulenkillä.

Viimeviikkoina kameran taakse on päätynyt mukavasti myös muiden rotujen edustajia. Niin studiossa kuin miljöössäkin. Ohessa muutama ruutu vierailevista artisteista. Lisää kuvia löytyy Juhon FB-sivulta J. Pajari Photography.

Nemo

Messi

Domi

One Thought on “On / Off talvi

  1. I see you don’t monetize ninjatahden.com, don’t waste your traffic, you
    can earn additional cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation