Tänään olikin vuorossa rentoa menoa. Chillailua ja pentujen kanssa ajanviettoa ennen viikonloppuna alkavaa hulabaloota. Lauantaina lähtee emä Luna ja heti sunnuntaina alkaa tasan 7 viikon ikäiset pikkupennut lentelemään pois kotoa. Niin se aika juoksee.  Oman lauman ohjelmassa on Popilla sunnuntaina nuorten koirien katselmus.

Laumamme uros Rudi on pikkuhiljaa totuttanut pentuja myös aikuisen uroksen hajuihin. Rudi rauhallisen luonteen omaavana onkin oikein hyvä kummisetä pienille.

_mg_5321

Rudi ja pannaton tyttö

_mg_5312

Tänään pentujen oli aika luopua silkkinauhaidentiteeteistään ja tilalle tuli pentupannat. Niitä onkin rapsuteltu tämän iltaa. 🙂 Pannattomasta pojasta tuli musta ja pannaton sai punaisen pannan. Periaatteessa tunnistukseen pantoja ei tarvita, mutta hyvähän se on alkaa totuttelemaan pannankin pitoon.

Vaikka syksy on jo ovella niin ei se ”aikuisten” uimahaluja hillitse millään tavalla. Popi, Milla ja Ninja kävivät kauppareissun jälkeen vilvottautumassa ja bongailemassa joutsenia.

_mg_5270-2

_mg_5285

_mg_5297-2

_mg_5301

_mg_5298

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation