Tänään oli taas tapahtumarikas päivä… Jos pennuilta kysytään, niin ehkä mukavampia päiviäkin on ollut… 😉 Aamu alkoi taas ulkoilulla kivassa säässä, mutta sitten iski matolääkeruisku, ja pennut saivat toisen madotuksen. Pikkupennuilla milli meni kevyesti, mutta nyt painon noustua, määrä olikin suurempi, eikä kaikki tätä mukisematta nielleet…

Pennuille kätevä Welpan Vet matolääke annostellaan ruiskulla

Pennuille kätevä Welpan Vet matolääke annostellaan ruiskulla

nam nam…

Eikä tässä kaikki… Iltapäivästä tuli vähän isompi ”ruisku” ja pennuille nipsaistiin sirut niskaan. .. Iloisina ottivat pennut siruttajan vastaan, tietämättä mitä tuleman piti. Hyvin meni kaikki, joku kiljui enemmän ja muutama oli lähes hiljaa…

Sirutuksen ensimmäinen uhri

Sirutuksen ensimmäinen uhri

_mg_4884

Nyt se on sitten virallista, ja pennuilla on omat viralliset nimet. Rekisteröinti on menossa Kennelliitossa ja papereita odotellaan… Valmistelut uusiin koteihin ovat siis hyvällä mallilla. Seuraava jännitysmomentti onkin torstainen vierailu eläinlääkärin luokse pentutarkastukseen… 🙂

_mg_4878

Nartut:

Ninjatähden Over The Hedge
Ninjatähden Under The Hedge
Ninjatähden Through The Hedge
Ninjatähden Round The Hedge

Urokset:

Ninjatähden Barbed Wire Hedge
Ninjatähden Hedge Or Fence
Ninjatähden Hedgerow
Ninjatähden Hedgehog
Ninjatähden Hawthorn Hedge
Ninjatähden High Hedge
Ninjatähden Hedge Knight

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation