Sää suosii. Pennut saivat olla pihalla lähes koko päivän. Välillä otettiin pienet torkut ja taas mentiin. Illalla viilenee sen verran nopeasti, että ennen iltaruokaa käytiin sisällä ottamassa parin tunnin levot. Sitten taas ulos peuhaamaan. Jospa sitten yöllä uni maittaisi. 🙂

_mg_4085

_mg_4095

_mg_4102

Tällainen näky vallitsee iltaisin meidän kodinhoitohuoneessa. 🙂

img_2565

One Thought on “Kesäinen syyspäivä

  1. Do we ever have any commentary on the impossibility of U.S. auto manufacturer's to export to most other countries? NO! Because most influential financial commentators are stuck in the 1980's mind set the U.S. can &qauo;Rtpa-Dopo" with other economies. Not anymore — we are on the ropes and our citizens are getting financially pummelled. Let us catch up with reality.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation