Tänään ulko-aitaukseen ilmestyi sorsan siipi! Jokainen pentu pääsi vuorollaan nuuskimaan ja osa jopa kantamaankin siipeä. Suurempaa aristelua ei ollut kenelläkään vaan ennakkoluulottomasti tultiin tutustumaan riistan hajuun ja ottamaan suutuntumaa. Tästä se lähtee…! Riistaan tutustuttaminen jatkuu tasaisin väliajoin muun temmellyksen ohessa.

_MG_3108

_MG_3124

_MG_3130

_MG_3134

_MG_3138

_MG_3155

_MG_3169

Myös seisomakuvia harjoiteltiin. Kuvassa tummansinisen tyylinäyte, jos huomenna sää sallii olisi tarkoitus kuvata koko pentueesta ensimmäiset seisomakuvat. 🙂

_MG_3281

Meitä on viimeaikoina muistettu vaikka minkälaisilla lahjoilla. Täytyy myöntää, että tarpeeseen tulee. 🙂

14199584_10202127929995914_7260982743169434534_n

_MG_3327

 

4 Thoughts on “Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa.

  1. I can’t beielve I’ve been going for years without knowing that.

  2. That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.

  3. Have you looked at A NATIVE AMERICAN THOUGHT OF ITby Rocky Landon and David MacDonald from annick press This guidebook through what we don't know about origins of useful things is beautifully illustrated with maps, drawings & historical sepia toned photos. It covers USA & Canada & is essential to understanding an important part of our history.I hope to add other titles after some travel & company!wishing fabulous holidays to all.

  4. Tonizzo,un metodo o funziona, o non funziona. I metodi omeopatici non funzionano (non più dell'acqua fresca), e sappiamo anche perché: perché sono acqua fresca. Non c'è nessuna furia cieca in questa affermazione. Non si osteggia ciò che non è ufficializzato per principio, ma perché si è fatta la prova e si è visto che non funziona. Guido

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation