Viikonlopun aikana saatiin tehtyä ensimmäiset seisomakuvaukset. Aikaa, ja uusintoja vaadittiin paljon… Yksi onnistuu heti, ja toisella on vähän huonompi päivä, ja seuraavana päivänä homma onkin toisin päin. Pääsääntöisesti kaikki olivat rohkeasti pöydällä, osa vaan kovin innokkaasti juuston ja kinkun kimpussa, ja se täydellinen kuva ehkä odottaa vielä itseään. Viikon päästä uudet kuvat, veikkaan, että muutos kehityksessä viikossa on jo melkoinen. Kuvista näkee, että vähän eri kehitysvaiheissa vielä mennään… Mutta tässäpä nämä suloisuudet:

Lila, tyttö

Lila, tyttö

Ruskea, poika

Ruskea, poika

Oranssi, poika

Oranssi, poika

Pannaton, tyttö

Pannaton, tyttö

Keltainen, tyttö

Keltainen, tyttö

Turkoosi, poika

Turkoosi, poika

Vihreä, poika

Vihreä, poika

Pannaton, poika

Pannaton, poika

Pinkki, tyttö

Pinkki, tyttö

Tummansininen, poika

Tummansininen, poika

Vaaleansininen, poika

Vaaleansininen, poika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation