Vihdoin se koitti, aurinkoa ja sopivan tyyntä pikkumustien ensimmäiselle ulkoilutukselle! Päiväruuan jälkeen ulko-ovi auki ja jengi kokoontui oven eteen ihmettelemään ulkomaailmaa. Rohkeimmat kävivät kääntymässä ensimmäisellä askelmallakin, mutta sen verran jännittävä tilanne oli, että pihalla olevaan pentuaitaukseen saatiin vielä tällä kertaa antaa kanto-apua. 🙂_MG_2743

_MG_2888

 

_MG_2749

_MG_2803

_MG_2808

_MG_2840

_MG_2879

_MG_2881

Uuteen paikkaan sopeuduttiin hetkessä ja kenenkään osalta ei suoranaista ”jäätymistä” havaittu. Innolla nuuskittiin uusia hajuja ja ihmeteltiin nurmikkoa. Myöskään viereisessä tarhassa melko äänekkäästi tilannetta seurannut meidän oma lauma ei pikkuisia pelottanut.

_MG_2883

Tästä eteenpäin pienet pääsevät pihalle jaloittelemaan aina, kun sää sen mahdollistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation