”Luna” Ninjatähden Little Wolf, muutti meille mammalomalle perjantaina 22.7. Viikko on vierähtänyt paikkoihin tutustuessa ja loppumahaa kasvatellessa… Tätä kirjoitettaessa vuorokausia on täynnä 60 ensimmäisestä astutuksesta. Lämpöjä on mittailtu päivittäin, yleiskunnosta pidetty huolta, lenkkeilty mukavia pieniä lenkkejä useasti päivässä.

Luna touhuilee myös pihalla vapaana, ja se aika menee sopivien pesäkolojen kaivamiseen… Luna ei ilmeisesti ole käsittänyt, että olisi kovin suotavaa synnyttää sisätiloihin, vaikka pentuaitaus muuten onkin ihan mieluisa, esimerkiksi nukkuessa… 😉

Yksi Lunan pesäkoloista

Yksi Lunan pesäkoloista

Tuleva pentuhuone

Tuleva pentuhuone

Vielä ei pentuset ole ilmoittaneet tulostaan, vaikka merkkejä oikeaan suuntaan menosta jo vähän on… Ruokahalu on vähän hiipunut, pitää syödä vain vähän kerrallaan, kun tuppaa närästelemään… Lämmöt ovat seilanneet, mutta ovat nyt laskusuunnassa. Ähinän ja puhinan kanssa vaihdetaan kylkeä, kyllähän tuo iso killikkä jo vähän varmasti painaa… Luna on kuitenkin pirteä, ja olosuhteisiin nähden voi oikein hyvin, joten se on pääasia! Ei meidän auta kuin vielä vaan odotella… <3

WP_20160723_003

Luna ja isomassu

Luna ja isomassu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation