Kennel Ninjatähteen saatiin uusi valio, kun sijoitusnarttuni Ninjatähden Little Wolf ”Luna” valioitui Valkealan näyttelyssä 24.4.16. Tuloksena KÄY ERI1, SA, PN-2, SERT–> FI MVA. Tuomari Maija Sylgren.

Oli vielä hienoa päästä itse esittämään tämä vauhdikas tyttönen tärkeällä hetkellä! Onnea Sanna ja Luna, ja KIITOS!

Luna 24.4.16 FI MVA

Luna 24.4.16 FI MVA (foto Mira Kakko-Heinonen)

Samaisessa  Valkealan näyttelyssä myös Ninja mamma esiintyi ensimmäistä kertaa veteraanina, ollen PN-3, ROP VET! Mihin tämä aika meneekään…? Toivottavasti tämä super vetsku pysyy näin hyvässä kunnossa vielä pitkään!!

Kvicksans Heaven Can Wait "Ninja" ROP VET

Kvicksans Heaven Can Wait ”Ninja” ROP VET

 

Vappuaattona oli sitten Tampereen KV näyttely, ja siellä Ninjatähtiä edusti Ninjatähden Black Unique ”Ilona”, hienosti NUO ERI1, SA, PN-3, SERT! Tuomari Juha Putkonen.

Onnea Kauppisen perheelle myös Ilonan SERTItilin avauksesta!!

Ilona TampereKV 30.4.16

Ilona TampereKV 30.4.16

3 Thoughts on “Näyttelymenestystä ja uusi FI MVA!

  1. WOW! the jumpsuit looks amazing and Im so tempted to buy one, especially seeings Im now back in my size 10s skinny jeans 🙂 not bad seeings I had my baby girl only 5 months ago 🙂 The jumper is lovely aswell!! I would wear it off the shoulder too with skinny jeans and probably my 'Roxys' and and casual yet yummy mummyish xx

  2. Bless, thank you! I have a level that I can let her cry to… more than that and it seems to me it’s crossed from upset-but-I’ll-get-over-it-soon to why-are-you-doing-this-to-me?! I can totally deal with the former but not the latter!And she skipped her nap today due to excitement from playing with cousins and aunties. And you know what? She was fine. A fraction grizzly, but we all got through it.

  3. Thanks for your thoughts. It’s helped me a lot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Post Navigation