Esittely

Hei vaan, tässäpä minusta lyhyesti!

Laumamme asustaa Taipalsaarella, tarkemmin sanottuna Vehkataipaleella n. 20km Lappeenrannan keskustasta. Luonto ja metsä alkavat kotiovelta, ja isoon aidattuun tonttiin mahtuu mukavasti useampi nelijalkainen ystävä. Olemme muuttaneet tänne syksyllä 2015.

rudi3

IMG_8945Ensimmäisen koiran olen hankkinut vuonna 1996, se oli rodultaan kultainen noutaja. Ensimmäinen sileäkarvainen noutaja minulle tuli vuonna 1998 ja siitä se tämä ”hulluus” sitten vähän niinkuin lähti… Useampi ihana koirapersoona on elämääni jo siis mahtunut. Kennel nimen olen saanut vuonna 2011. Kasvatustyöni on pienimuotoista ja tarkkaan harkittua, pentueita on ollut tähän mennessä kaksi. Kaikki kasvattini ovat minulle tärkeitä myös pentulaatikon jälkeen, ja pyrinkin niin paljon kuin on mahdollista, olemaan yhteydessä ja tekemisissä kaikkien kanssa koko niiden elämän ajan, ja tottakai aina auttavana kätenä, jos tarvitaan.

a3

Omien koirieni kanssa rakkain harrastus niiden rauhoittavien metsälenkkien lisäksi, on tietysti näyttelyt. Niissä tulee käytyä useasti, ja välillä on tullut ihan mukavaa menestystäkin. Lisäksi treenailemme NOMEa ja käytännön metsästyskin on pikkuhiljaa astunut enemmän mukaan kuvioihin. Olen itse suorittanut metsästäjäntutkinnon vuonna 2014, mutta tähän asti olen toiminut metsällä vain koiranohjaajana. Ehkä se siitä vielä laajenee… Parasta on nähdä koira toimimassa niin kuin se on alunperin jalostettukin. Uusi aluevaltaus on nyt myös Rally­toko, joka on ollut mukavaa vastapainoa metsässä rämpimiseen ja noutajalajeihin. Se on parantanut yhteistyötä koiran kanssa, ja omille kisahermoille se on huomattavasti leppoisampaa kuin virallinen toko. Aika näyttää kisailemmeko lajissa vielä joskus.satttt

Kerron mielelläni lisää itsestäni, koiristani ja pentueistani, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

– Satu